Snel naar:

Voor zorgprofessionals

Bij V&V kun je terecht als zorgprofessional. Dit kan zowel als uitzendkracht en ZZP’er in de zorg. Wij zijn de partij die oog heeft voor jouw kwaliteit, ervaring en behoeften.

Bepalen van de doelgroepen voor de zorg

Op basis van jouw behoeften, opleiding en ervaring bepalen we samen met welke doelgroepen jij binnen de zorg zou willen werken. Op deze manier willen wij er zorg voor dragen dat je met veel plezier je werkzaamheden kan verrichten, cliënten kunt voorzien van goede en kwalitatieve zorg en zorgen voor het feit dat jij gelukkig bent met je werk! We zijn ervan overtuigd dat als jij in je kracht wordt gezet, de kwaliteit van zorg zal toenemen en zowel jij als professional, de cliënt en de opdrachtgever tevreden zullen zijn.

Persoonlijke aanbod

Wij werken voor jou en zorgen voor de juiste opdrachtgevers op basis van je wensen. Daarnaast hebben wij oog voor je als persoon op zowel werk- als privégebied. Het is voor ons vanzelfsprekend om voor jou net dat stapje extra te zetten! Bij ons wordt je onderdeel van onze organisatie en is je input altijd welkom.

Wil je meer informatie of kom jij ons team versterken?

Meld je dan aan of neem contact met ons op!

Direct solliciteren Contact